понеділок, 10 вересня 2018 р.

Олімпійський урок


З метою розвитку олімпійського руху, популяризації здорового життя, залучення учнівської молоді до занять фізичною культурою і спортом, виховання почуття патріотизму з 05 по 12 вересня в ЕНВК №1 були організовані фізкультурно-оздоровчі та спортивно-масові заходи в рамках Всеукраїнського Олімпійського уроку та Олімпійського тижня до Дня фізичної культури і спорту в Україні, який відзначається щорічно в другу суботу вересня.
“Олімпійський урок” у нашій школі – це ряд спортивно-виховних заходів, який має різні види та форми і проводиться з  метою навчання та виховання учнів під знаком ідей і принципів олімпізму, формування в них навичок і культури здорового способу життя, залучення їх до активних занять фізичною культурою та спортом.  
Приємно, що вчителі фізкультури нашої школи є палкими прихильниками олімпійського руху і з року в рік намагаються зробити  заходи протягом Олімпійського тижня цікавими, насиченими різноманітними змаганнями, естафетами, майстер-класами.        
7 вересня в актовій залі вчителем фізичної культури Свириденко В.В. проведено «Олімпійський урок» на якому учні 5,6-х класів ознайомились з олімпійською символікою, основними атрибутами відкриття Олімпійських ігор та з видатними спортсменами нашого міста.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Акція «Відтворимо ліси разом»

15.09.2021 в межах  Акції «Відтворимо ліси разом» в закладі було проведено виховні години відповідної тематики. Учні молодших класів створюв...