понеділок, 21 січня 2019 р.

Акція "Годівничка"




  18.01.19р. в закладі проходила традиційна щорічна акція «Годівничка» - допомога зимуючим птахам. Птахи – це пісня і політ. Це голоси наших лісів, полів, гір та пустель. Їхні пісні на Землі звучать цілий рік. Їхні голоси ми чуємо вдень і вночі.
Зима – найскладніший період у житті птахів. Не так холод, як голод дуже дошкуляє тим, що залишилися зимувати. 


Тож саме вони потребують найбільшої допомоги. Справжнім подарунком для пернатих стають наші годівнички, які кожного року вивішують учні нашої школи.  Адже підгодовування сприяє збереженню чисельності видів. Сильні снігопади та ожеледиця цієї зими залишила птахів без корму. Тому основним джерелом харчування для птахів лишаються годівнички біля домівок та школи.  Цього року до природоохоронної роботи долучились учні 1-А кл. (класний керівник Павліщук Н.К.). Учні разом з батьками завчасно потурбувалися про затишні годівнички для птахів, які розвісили на деревах під шкільними вікнами. Вони  вийшли на славу – красиві і на різний смак. Сподіваємось, що годівнички сподобаються пташкам і ті стануть частими гостями першокласників.






Немає коментарів:

Дописати коментар

Акція «Відтворимо ліси разом»

15.09.2021 в межах  Акції «Відтворимо ліси разом» в закладі було проведено виховні години відповідної тематики. Учні молодших класів створюв...