вівторок, 17 березня 2020 р.

Правила пожежної безпеки в лісовій та лісопарковій зоні

Правила пожежної безпеки в лісі - одні для всіх!  Найбільша цінність суспільства - людина. Проте з кожним роком збільшується кількість факторів, які негативно впливають на її життя і здоров'я. В більшості випадків ці фактори породжуються самою людиною: науково-технічним прогресом, діяльністю людини, її необачним поводженням з природою. Пожежа - це одне з найбільш розповсюджених небезпечних явищ, які виникають внаслідок легковажного відношення людей, зокрема дітей, до вогню. Характерною особливістю сучасного житла є наявність горючих матеріалів у вигляді меблів, килимів, книжок, одягу, іграшок, побутових приладів, які мають пластмасові корпуси та деталі, предметів побутової хімії, паперу.


Усе це створює підвищену пожежну небезпеку особливо при порушенні людьми вимог правил пожежної безпеки. Найбільш поширеними причинами пожеж є: необережне поводження з вогнем (у тому числі при палінні) порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електрообладнання, електронагрівальних і газових приладів, пічного опалювання, дитячі витівки з сірниками.

Експрес інформація

Причини пожеж в екосистемах

Немає коментарів:

Дописати коментар

Акція «Відтворимо ліси разом»

15.09.2021 в межах  Акції «Відтворимо ліси разом» в закладі було проведено виховні години відповідної тематики. Учні молодших класів створюв...