середу, 2 грудня 2015 р.

Підсумки Місячника знань з ОБЖ


Енергодарська міська рада Запорізької області

ЕНЕРГОДАРСЬКИЙ  НАВЧАЛЬНО – ВИХОВНИЙ КОМПЛЕКС №1

Н  А  К  А  З

30.11.2015                                                                                     № 317

Про підсумки  Місячника
безпеки в ЕНВК№1

На виконання спільного наказу Головного управління ДСНС України в Запорізькій області, Департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації, Добровільного пожежного товариства України в Запорізькій області та обласної організації Товариства Червоного Хреста України від 15.10.2015№297/0526/053/307  «Про проведення Місячника безпеки життєдіяльності в дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічних навчальних закладах області в 2015 році», наказу управління освіти Енергодарської міської ради від 26.10.2015 №271 «Про проведення Місячника безпеки в навчальних закладах міста», наказу ЕНВК№1 від 26.10.2015 №289 «Про проведення Місячника безпеки в ЕНВК№1», у зв’язку з чисельними  нещасними випадками з дітьми, що пов’язані з порушенням правил безпеки життєдіяльності, та з метою формування навичок здорового способу життя, громадського світогляду і громадської позиції підростаючого покоління щодо забезпечення безпеки життєдіяльності, у тому числі пожежної безпеки у листопаді 2015 року в ЕНВК№1 відбувся Місячник безпеки (далі-Місячник), в якому взяли участь 1-11 класи. У ході Місячника проведено різноманітні заходи, а саме: конкурси та виставки дитячих малюнків на теми:  «Державна служба з надзвичайних ситуацій очима дітей» та «Обери життя»; екскурсії, відвідування учнями 7-В класу пожежної частини з метою навчання правилам безпечної життєдіяльності; кущовий семінар з представниками МНС для обговорення питань щодо запобігання загибелі і травмування дітей під час надзвичайних ситуацій; конкурс на кращий літературний твір з теми: «Що я знаю про пожежника-рятувальника?» (5-10 класи); творчий конкурс «Сам собі рятівник» (3-Б); виховні години із зазначеної тематики «Безпечне дитинство - майбутнє країни»; бесіди щодо здорового способу життя та безпеки життєдіяльності учнів тощо. Інформацію та фотоматеріали про хід Місячника розміщено на сайті ЕНВК№1, блогах вчителів.

НАКАЗУЮ:

1.Визначити переможцями шкільного етапу Місячника безпеки в номінації «Конкурс малюнків»: Звірика Микиту, Якимович Таїсію, Фоменко Сергія, Денисенко Анастасію, Возного Максима, Коваля Сергія (3-Б клас),  Волошину Поліну, Пономарьову Єлизавету, Катречко Марину (3-В клас).

2.Визначити переможцями шкільного етапу Місячника безпеки в номінації «Літературні твори»: Доценко Наталію, Чорняк Софію (5-Б клас), Сажко Андрія (6-Б клас), Заболотну Поліну, Клєшко Анну (8-А клас), Жукову Ганну, Баришеву Христину (8-Г клас).

3.Визначити переможцями шкільного етапу Місячника безпеки в номінації «Сам собі рятівник»: Сидоренко Олександра, Забурунова Владислава, Долю Андрія (3-Б клас).

4.Нагородити переможців шкільного етапу Місячника безпеки грамотами Енергодарського навчально-виховного комплексу №1.

5.Надати до Науково-методичного центру управління освіти ЕМР матеріали переможців шкільного етапу Місячника безпеки.
До 02.12.2015                               Пилипенко Л.Д., заступник директора з ВР

6.Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.


Директор ЕНВК№1                підписано                          Т.В.Крамаренко

Немає коментарів:

Дописати коментар

Акція «Відтворимо ліси разом»

15.09.2021 в межах  Акції «Відтворимо ліси разом» в закладі було проведено виховні години відповідної тематики. Учні молодших класів створюв...